lördag 30 april 2016

Viborg GP UCI 1.2 - Smakat på dansk asfalt

Kort RR idag igen. Dagen började med en sju kilometer lång masterstart. Under den tiden skedde åtminstone tio crascher då alla ville fram i klungan. Aldrig cyklat i en grupp med så nervösa cyklister....

Klarade mig igenom, dock för långt bak, igen. Precis som igår så körde loppet igång i kantvind och 5 kilometer in i loppet hade den vinnande utbrytningen gått iväg. Själv fick slita som ett djur under första timmen i kantvinden bara på grund av dålig positionering, hört det tidigare?
Efter ca 40 minuter så tyckte en motorcykel som tillhörde organisationen att det passade att köra på några cyklister samt vurpa över några andra. Skoj när sånt händer fram för en....

Efter en dryg timmes cykelåkning så lyckades arrangörenrna med samma konststycke som igår med att leda oss på fel väg. Neutralisering och omstart gjorde att jag nu plötsligt bara var en knapp minut efter tätgruppen!
Dock varade det inte så länge utan i en nedförsbacke bestämde sig några att de skulle lägga sig ner framför mig. Följden var en liten fin OTB från 64km/h och en hand som inte klarade av att hålla i ett bockstyre. Cyklade tillbaka till Viborg, slickade såren och började sikta framåt mot morgondagens tävling.

Dagens Sandwich:

Bra: Överlevde masterstarten
Förbättra: Hållas på hjulen, positionering och kom inte ens halva loppet
Bra: Ännu en start med några tävlingskilometer, vågade hoppa väg hinder samt använda cykelvägarInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...