torsdag 19 juli 2012

Äntligen

Första gången i år som vi var ett lite större gäng som körde klubb tempot! 10 stycken cyklister noterades för genomfört tempo, flest hittills i år. Vädret var inte alls det bästa men heller inte totalt värdelöst. Motvind ner till vändning och medvind tillbaka upp. Hoppas på lika stor uppslutning nästa vecka.

Körde för första gången i år med tempo hjälm och hujeda mig vilken pina hjälmen är! Varm och högljudd, det första beror på att jag fixat ett eget visir på hjälmen. Det andra så har blivit betydligt bättre sedan jag fått fixat visiret.

Blev bara ett varv på tempo banan idag, istället blev det betydligt mer cykling efteråt än normalt med bland annat ett besök till vackra Andra sjön. På hemvägen därifrån så körde vi några attack partier, vilket alltid är skoj. Skulle med all säkerhet behövas mera sådana! Inkommande tisdag har ett attack pass inplanerat, ser redan fram emot det.

Tempo varvet då, hur gick det? Hittade bra rytm från start, vilket är måste om man skall ha en bra tid. Hade även valt framförvarande cyklist med omsorg, Nysten skulle få visa ryggen åt mig. Startade 30 sekunder efter honom och i mål var jag endast 6 sekunder efter honom, kunde mao inte gått mycket bättre.
Putsade igen bort några sekunder från PB. Det nya står på 9.44. Super nöjd, speciellt med att benen skulle ha kunnat fortsätta i samma fart en bra bit till.

Den fina uppslutningen till ära så kommer här en lista med dagens tider:
Pettsson 9:44 PB
Nysten 10:08 PB
Kenneth 10:20
Rasmus 10:26 PB
Gädda 10:29 PB
Jukka 10:40 PB
Anders 10:48
Patte 11:24
Peter 11:45
Jenny xx:xx ingen fungerande klocka men hårt lär det ska ha gått!

Nästan hela tempo gänget

Fint nere vid Andra sjön

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...