tisdag 17 januari 2012

Skärpning Petter!!!!

Så lyder veckans tema. Har bara tränat sporadiskt hittils i år men från och med idag blir det ändring på saken! Andra saker som jag skall skärppa mig med är bloggen och min dygnsrytm. Har ännu inte lyckats med att sväng dygnet rätt efter JVM, rättare sagt har jag inte gjort något ordentligt försök. Pga av den vrickade dygnsrytmen att jag har sovit 3h på natten varit vaken 7h innan jag somnat i soffan för att vakna 4h senare. Har varit så yrvaken efter min "gubbvila" att jag inte har fått någon sömn senare när klockan visat att det är sovtid. Har inte haft någon ork för lång eller tuffa träningspass, har förstås haft några lätta och korta pass som jag orkat med.
Nog med negativa vibbar! Kl 06.45 idag så inledde jag utmaningen att svänga dygnet. Har ledig dag men ändå så steg jag upp TIDIGT för att cykla med farsan till jobbet och sedan fortsätta på en liten runda till. Blev 2h och strax över 40km på mtbn. Nu har jag en annan utmaning, nämligen att hålla mig vaken ända tills natten kommer emot. Hittils har det gått bra.
Skall nu ställa mig mot Sportia Mattssons för att se vad de har för skidpaket att erbjuda! Senast jag stod på skidor var när jag gick på 5an i lågstadiet, 8 år sedan kanske de skulle vara dags att prova den träningsformen på nytt?

Part 2 av 2011 kommer ikväll, förhoppningsvis med bilder från hela året. Till sist en liten uppdatering hur jag ligger mot mina tränings mål i år.
Cykel kilometrar utomhus: mål 11696km - nu 300.09km. Ca 240km för lite om man räknar med ett dag snitt på 31km
Cykel timmar innan 28.4: mål 200h - nu 14h 44min. Borde ha runt 28.5h nu just.

Blir nog att jobba på ordentligt nu, bara vädret tillåter så siktar jag på 20h den här veckan och nästa. Nu blir det skid-pris koll och efter det rinkbandy.

2 kommentarer:

  1. Ja! Nu vill vi ha dagliga uppdateringar och bilder och 2011 part 2!

    SvaraRadera
  2. Part 2 är under byggnad, kommer strax. Dagliga uppdateringar borde jag väl kunna fixa, ibland med bilder.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...