söndag 22 januari 2012

Nytt utseende på bloggen #2 och en liten skid tur

Har nu mixtrat hela kvällen med bloggens utseende. Finns saker som jag är toppen nöjd med, som tex. bannern, och så finns det ju såklart saker som jag är mindre nöjd med, men allt som allt är jag nöjd. Feedback får gärna lämnas i komentarfältet
Som rubriken skvallrar så var jag på ett skid pass ikväll. Provade på nya spår i Larsmo terrängen. Spårens skick gick absolut inte att klaga på. Hittade flytet i åkningen direkt fastän bansträckningen var betydligt tuffare än de spår jag tidigare under veckan prövat. Körde först 2 varv på 5,5km spåret som är ganska backigt och avslutade med 3 varv på det lättare 3km spåret. Sammanlagt 20km. Hittade en, för mig, otrolig fart de sista varven! Passet lämnade så pass bra smak i kroppen att jag nästan direkt efter passet kom överens med Danke att vi börjar morgondagen med ett skid pass redan kl 9. Hade någon för ett år sedan sagt åt mig att jag skulle tycka om skidåkning hade jag nog bara skrattat åt han/hon. Nu har jag skidat 64km på 5 dagar och jag njuter dessutom av att vara i skidspåret. Total omvändning?
Vi har även haft presidentval i Finland idag. Var vid ett tillfälle riktigt intressant om vem som skulle göra Sauli Niinistö sällskap till andra omgången. Nu blev det Pekka Haavisto som gick vidare. Blir en riktigt intressant andra omgång om vem som ska få vara Finlands ansikte utåt. Andra omgången går av stapeln den 5.2.
Nu blir det att stretcha och sedan sova så att man orkar med Danke imorgon.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...