fredag 18 maj 2012

Snart redo

Ännu en regnig dag har vi haft. Som tur var så var den inte lika blöt som gårdagen. Förberedelserna inför helgens bravad började idag med en lätt-lätt ben rullare i den syrerika luften. Riktigt skönt att bara få tramppa utan att behöva trycka i. Längden på monster rundan blev otroliga 40 minuter och 17 kilometer!
Både före och innan rundan så fanns bara en sak på schemat. De var avslappning. Med andra ord så har det varit en perfekt uppladdnings dag! Bara att tvätta kläder och cykel samt att cykla en liten bit imorgon så är kroppen redo för 91 kilometers njutning på söndag :)

Skrälldagen fullbordades sist och slutligen igår när Tjeckien knäppte Sverige på näsan. Känns lite vemodigt att Sverige åkte ut. De hade det klart bästa laget med de smartaste spelarna som skulle ha kunna bjuda på en riktig hockey show för oss åskådare. Samtidigt så är det ju bra för alla kvarvarande lag att turneringens namnstarkaste lag ramlat ut.

Får även önska alla som kör morgondagens träningstävling PP-runt lycka till! Skulle gärna delta själv men passar tyvärr inte in i schemat. Får istället delta som åskådare.
Önskar även lycka till åt Martin och Patrik som var modiga nog att söka sig söder ut för att köra ett tempo lopp imorgon. Kör HÅRT!

Nu är det dags för en liten cykeltvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...