onsdag 28 december 2011

Mellandagarna

Blev en liten paus från bloggandet nu i samband med julen. Blev lite för mycket program, så både bloggen och träningen blev lidande. Förra inlägget skrev ja ju strax före matchen på torsdags kvällen så får väl börja med att skriva lite om den.
Nästan alla gamla spelare dök upp, bara fyra stycken tror jag de var som inte kom. Var roligt ända tills vi matchen började. Märkte direkt att jag inte alls hängde med i tempot som var betydligt högre än vad jag blivit van med på de is pass som jag haft i höst. Blev bättre desto längre matchen pågick, tyvärr spelade vi bara två perioder. Skulle gärna ha fortsatt en period till eftersom kroppen började anpassa sig till farten i mitten på andra perioden. Matchen förlorade vi så det får vi höra om till nästa år. Publiken hade också hittat till ishallen, närmare 300 personer hade de räknat ihop det till, kul!
 20111223 5600
Galler pojken i röda laget fastnade till och med på bild.
Fredagen efter så var det julstädning hela dagen lång som gällde. Hade planerat in en vilodag så passade bra att ta den nu. Julafton dagen där på blev ingen träningsdag heller, magen och käkmusklerna fick man ju förstås träna. Fortsatte med ätandet även på juldagen, viktigt att ladda energidepåerna inför våren ;). På annadagen så blev det att börja ta tag i tränandet igen. Fungerade då som domare på Lilla Hockeykarnevalen under tre matcher. Fick ihop 90 minuter skridsko åkning där.
Under de två senaste dagarna har vi haft besök av stormen Dagmar. Vinden har blåst med hastigheter över 20m/s nästan konstant, vilket har orsakat stora problem i södra delarna av landet. Igår så utmanade jag och Mas stormen på våra mtb. Blev strax över 2 timmar och 42 kilometer i sadeln. Första 45min gick LÄTT tackvare medvinden, tyvärr skulle vi ju hem också. Vägen hem var nog de överlägset tyngsta 15-20 kilometrarna i år. Ikväll kommer det att bli lite ishockey igen. Först och spela själv och efter det blir det att bänka sig i soffan och se på lite U20 vm från Kanada.
Kommer att fortsätta mellandagarna med lite lugnt program för att sedan i mitten på nästa vecka  på allvar sparka igång träningen inför tävlings säsongen 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...