tisdag 1 januari 2013

Ruta 1.1

Nu när vi har ett nytt år får vi igen börja från ruta ett. Dagens ruta fyllde jag trampandes tillsammans med Kenneth i +2 grader och regn. Cykelåret 2013 blev med andra ord inlett med 64 svala och blöta kilometer på vägar som ställvis var så hala att skridskor vore ett smartare alternativ än cykel. Alla ingredienser till en vurpa fanns med, men lyckligtvis så hölls både Kenneth och jag på hjulen hela tiden så första vurpan för vintern 2012-2013 samt för år 2013 får vänta på sig ännu. Som tur var så bjöd även vägarna på finaste asfalt under många kilometer vilket gjorde att åtminstone jag glömde de dåliga partierna.

Under och efter förra veckans Festive 500 cyklande så kändes det helt klart att benen utvecklades åt rätt håll för varje dag och idag, efter en vilodag, kändes samma känsla av igen! Roligt när man känner att man går framåt!

Imorgon blir det först en 2-2.5 timmars runda följt av välbehövlig ben-tortyr. Senare ikväll kommer nästa inlägg i sammanfattningen av 2012 att dyka upp här på bloggen så använd F5 knappen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...