söndag 27 januari 2013

Program inför den nya veckan

Efter att ha haft tre toppen cykel veckor och en vecka med total vila hittills under januari så kommer jag att avsluta månaden med ett par återhämtande dagar. Från måndag till fredag kommer alla dagarna att innehålla 7 timmar labbövningar, 40 minuter promenad, lite bålgymppa och stretching. Målet är att ha över en timme återhämtande aktivitet under fyra dagar. Till fredagen utlovas, precis som för tillfället, tågresa. Mental träning på det jobbigaste sättet!
Från och med lördagen startar en ny 9-12 dagars period fylld med träning. Då är det inplanerat mycket trainer, mycket skidning och såklart en hel del utecykling.
När denna period är över är det mindre än fyra veckor innan säsongens första utrikesläger inleds! Då börjar säsongstarten vara när till hands kan man säga! Men skall ändå hinna med ett andra utrikesläger före säsongen inleds på allvar. Under veckan som kommer så skall jag försöka skriva några ord om vad jag har för läger planer på gång.

Bilden är från en av de många gångerna som bilen packades under säsongen 2012. Ser fram emot att få slänga in cyklar, hjul, verktygsback, pump med mera i bilen och gasa runt i landet till sommarens tävlingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...