lördag 26 januari 2013

Ny dag med nya möjligheter

Efter gårdags kvällens flyt krävdes mycket idag för att få den här dagen lika bra. Som tur var så har den hittills varit toppen! Så där toppen som en dag bara kan bli då man får cykla i perfekta förhållanden, med en cykel som funkar fläckfritt. Så där toppen som en dag bara kan bli när man får god mat. Så där toppen som en dag bara kan bli när man får vara ut på promenad med toppen sällskap i månsken. Skulle kunna fortsätta länge till ännu.

Dagens super-cykelrunda kördes på isiga supervägar. Vågar säga att underlaget var klasser bättre än asfalt under långa stunder under dagens förlängda och uttöjda Nådjärvare. Nästa fyra och en halv timme och över 107 kilometer ger årets längsta runda både på tidsfronten och på distansfronten. Vädret och benen var näst intill optimala vilket gjorde att jag till och med funderade på att köra ännu en bit men förnuftet tog överhand så jag svängde hemåt. För att börja ladda upp inför morgondagens runda.Nu ikväll blev det, förutom den sköna promenaden, också Garmin tömning och cykeltvätt. Promenaden gav frisk kvällsluft och fräschare ben till imorgon. Garmin tömningen visade att Rose crossen rullat över 2000 fina kilometer med mig! Tänk att en cykel kan ge så mycket motivation till vintercykling! Tyckte den var värd lite kärlek, så den fick en snabbtvätt. Nu är den skinande ren igen.
Under dagens runda krossade jag också tydligen 1000 cyklade kilometer i år! Det gick snabbt och lätt! Nya tag mot mera träning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...