söndag 2 december 2012

Perfekt helg IGEN

Även denna helg blev perfekt, om vi bortser från VR:s problem i fredags. Blev en helg med kallt och vintrigt väder. En helg med två vinterdistans pass. En helg med en USEL film. En helg med godis :/. En helg med toppen sällskap.

Igår körde jag tillsammans med farsan och Kenneth strax över 50 kilometer på skogsvägar och grusvägar. Det va rkallt och BLÅSIGT. Helt klart ett av de kallast cykelpassen i mitt liv, trots att det bara var -7/-8. Vindar upp emot 10m/s gör tydligen sådana temeraturer arktiskt kalla! Skönt pass var det hur som helst!

Idag blev det tillsammans med Kenneth någon kilometer längre än i lördags. Tillskillnad från lördagens väder på runt -7, ordentligt blåst och mulet, så var dagens väder närmast perfekt! -13, sol och minimal vind. Det var bara att njuta som det syns på bilderna nedan. Tyvärr var inte materialet på sitt föraste idag. Efter gårdagens tvätt hade Cuben bestämt sig för att frysa fast bakväxeln. Fick efter lite värmande växlat till en någotsånär bra utväxling i vilken jag körde med hela rundan.

Nu blir det tre dagar i Åbo innan det är dags att söka sig uppåt för ett litet mini tränings läger för fyra dagar. Looking forward!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...