torsdag 13 december 2012

Aaaargh

Plågorna under denna höst tar aldrig slut! Först kom skolan emot och stal all tränings tid. Sedan när tiden började finnas så blev jag förkyld och den förkylningen höll i sig i stort sätt 6 veckor. Plötsligt kunde jag träna och oj vad jag njöt! Men så kom knät in i bilden och saktade ner mig märkbart i några veckor.
Nu efter att jag fick ordning på knät hann jag njuta av ordentlig träning i 3 veckor innan nästa sak kom! Igår kväll efter att ha plankat så började ryggen krampaktigt smärta. Fick ligga länge för att hitta något bekvämt sätt att ligga på innan jag ens kunde somna. 
Imorse när jag vaknade var all smärta bort... så länge jag låg i sängen. Direkt jag skulle upp ur sängen var det värre, gick framåt böjd och kunde inte räta ut ryggen. Varför varför skall jag prövas med såhär mycket skit i höst???? Jag vill bara kunna träna normalt utan att tvingas till pauser hela tiden!
Dagens program har varit att mjuka upp ryggen, främst runt bäckenet, så att jag ska klara av att fixa de vardagliga syslorna.

Nog med med negativitet NU! Jag lever ju samt att en viktig del inför den kommande säsongen kommit i hamn :)

2 kommentarer:

  1. Coooooome ooooon! Ett inlägg är tillräckligt om man vill retas! Säg nu vad du rott i hamn!

    /vagen

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...