söndag 30 mars 2014

Mallis14 - dag 1

Såja äntligen på cykelholmen numero uno. Var en rejäl resa som slet rejält på kroppen. I och med att vi förra natten bytte till sommartid och att jag hade stora problem med att hitta sömnen så blev sömnen nästintill obefintlig. Totalt 3.5h uppdelat i två faser under en åtta timmars period. Alltför lite! Men sömnen kommer nog att ordnas upp här på ön har jag på känn.
Väl på holmen så regnade det. Brukar ha en rejäl regndag per Mallorca läger så får hoppas att detta lägers regndag är avklarad i och med idag. Trots den bristfälliga sömnen och det inte så uppmuntrande vädret skruvade jag och Kenneth ihop våra cyklar och begav oss iväg på en liten och lätt runda för att få testat cyklarna samt rensat benen efter resan. Otroligt skönt att få cykla i värme! Regnet störde inte nämnvärt, var nästan skönt!
Nu blir det att sova ikapp lite av sömnskulden från förra natten så att man orkar med lägrets första tuffa, hög intensiva dag imorgon. På schemat står två gånger Col de Soller, full gas. Gissar att jag inte ser Kenneth många minuter under dom intervallerna imorgon.
Första dagens röda

Mallis comebackande Kenneth efter 11års frånvaro!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...