lördag 23 juni 2012

Midsommar cykling P3

Midsommardagen till ära så blev det ett lugnt och längre pass med Kenneth till alfabets fikat i Kokkola. Vi var absolut inte de ända som var ut på vägarna idag. När vi korssade Larsmo så körde vi om MÅNGA 60+ (min uppskattning) män. Desto längre norrut vi kom så ökade bara antalet lvg-cyklister och till sist kom Janne emot. Han svängde om och så cyklade vi vidare mot kaffet, eller Colan för min del.
Midsommardags fika
Wienerbrödet var toppen och likaså den kolsyrade brunsvarta drycken. Toppen var också vädret. Vi var hamnade att konstatera att vi till och med sämre hade väder flera dagar på Mallis! Över 20 grader, lite svalkande vind och klar blå himmel. Kan man önska mer??!?!?!

Efter kolhydrat pausen fortsatte vi hemåt i tidvist ett lite hårdare tempo, mests för att få en rytm förändring till delen innan pausen. Tror speciellt mina ben tyckte om att det blev lite hårdare emellan så att de inte blir bekväma i för lugnt tempo.

Tack vare vädret såg jag ut som en panda-zebra korsning i ansiktet efter rundan. Hade sol tatuering med form av Oakley Radar runt ögonen och i pannan var det Bells Volt som hade fungerat som mönster!
Visste att det skulle komma för eller senare. Var bara att lägga iPoden i öronen och steka sig lite i solen och hoppas att de värsta skulle försvinna.

Nya tag imorgon med ännu ett längre pass, det sista inför nästa helgs tävling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...