lördag 26 november 2011

Kvälls trainer

Blev som sagt ett trainerpass ännu i kväll. Har planerat att ha 3st 3x3 pass per vecka så de var ett sånt pass som saknades från den här veckan. Bestämt och gjort så blev de att trampa, förmiddagens pass kändes av och jag orkade inte riktigt hålla den effekt som jag har hållit på de tidigare 3x3 passen i veckan.
Blir bara ett förmiddags mtb-pass imorgon, har ledigt från trainer med andra ord. Har som tidgare sagt riktigt fastnat för trainern nu. Blir extra roligt att se om man faktiskt får ut något av dem fast de är så korta som de är, tror åtm på dom, skulle jag inte, så skulle jag aldrig lida igenom dem. :)

Har hittat hjulklappen åt mtbn idag också. Kommer att beställa dessa inom kort:


Fun-Works nav med DT fälg och en vikt på 1590g, borde bli en vikt minskning jämfört med nu varande på ca kilot, borde märkas tycker man :)

I proffs sport världen så har de hänt några fina saker i dag. Sebastian Vettel, regerande och blivande världsmästare i Formel 1, satte nytt rekord i antal pole-position på en säsong. I 15 av säsongens tävlingar har han startat först, stor bedrift av en man på dryga 20år.
Här hemma så gläder jag mig stort att HIFK tycks ha kommit över mästerskaps baksmällan. Efter två raka vinster på två dagar över höstens komet Pelicans så kanske man vågar hoppas på en liten uppryckning i tabellen. Kan även nämnas att under sista minuten idagens match så hann 14 spelare fixa matchstraff åt sig tackvare slagsmål, sällan man ser sånt i Europa.

Nu blir natten för att i morgon få njuta av morgonen på cykeln.

4 kommentarer:

 1. Huh, man blir ju svimfärdig när läser hur du håller på:) Vågar inte ens tänka på vilken fart du kommer att ha inkommade sommar. Det blir spännande att följa din utveckling. Kämpa på!

  SvaraRadera
 2. Nu tog du ändå i, måste ju köra på nu när jag har tid och MOTIVATION. Längesen det har varit så roligt att träna som de har varit nu i höst, hopas de håller i sig genom vintern. Kämpa på själv

  SvaraRadera
 3. På fillari-lehtis tori finns följande hjul:

  DT 240S Disc/XR400/Comp -MTB-kiekot

  för 300 €, bra pris, bra nav etc. Vikten är jag dock osäker på, men man kan ju maila och fråga. Och pruta lite.

  /mas

  I övrigt måste jag hålla med Johan: veckor med +/- 15 timmar är nog ganska bra gjort i november. Av de som jag följer i bloggosfären (t.ex. Micke Flockhart som är ganska bra cyklist) så är det nog ingen som slog dig i förra veckan. Åtminstone i antalet timmar.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, blir nog ändå dom där Funworks/DT hjulen. De är nya och billigare.
  Som sagt träningen flyter på bra nu och jag har roligt när jag tränar så varför inte. Får ju hoppas att det syns i resultat listorna nästa år också

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...