tisdag 3 november 2015

Ligger väl i och träningstips!

Kört på bra nu i två dagar. Igår blev det gym, trainer och nedrull på velodromen och idag blev det att gasa med DSA på velodromen. Gymmet i måndags var en enda lång pina, vikterna kändes tunga! Skyller det på brist på kolhydrater. Om gymmet var segt så flög jag bara fram på trainern, dock hade jag missberäknat tiden passet tog så fick avbryta tidigare än tänkt för att stressa till velodromen för lite aerobiskfartlek i form av ett lugnt grundpass. Riktigt skön avslutning på en dag med en tung start med stressplugg och segt gymmande.

Idag fanns bara ett pass på schemat, men desto tyngre var det. Underutväxlad på trärondellen med både före detta och nuvarande proffscyklister blir till sist jobbigt! Hade ett svettigt snitt på runt 130 i kadens under de 40 intervallminuterna som vi körde idag. Bra att få spinna igång benen riktigt ordentligt inför tävlingspremiären på lördag. Ännu ett pass med den betydligt tyngre tävlingsutväxling på torsdag och då skall benen nog ha okej med sprutt i sig så att jag inte behöver känna mig som en slalomstolpe.
Avslutar med ett tips! Våga testa att leka med kadensen, utmana er bekvämlighetszon och ni kommer garanterat att få resultat!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...