fredag 10 oktober 2014

Motvind

Vissa dagar är det bara motvind i träningen. Idag är en sådan! Skulle börja dagen med gym, nepp där var hela friidrottsgymnasiet och ingen ledig skivstång gick att hitta. Blev ett rejält bålpass istället. Surt!
Sedan var det föreläsning och övre extrimitetens funktionella anatomi som gällde. Intressant! Kände att en viss trötthet kom krypandes, men trodde att det bara var av stillasittandet. Cyklade hem, käkade mellis och sedan ut på regncykling med Christian och Jim. Då kom tröttheten på riktigt! Helt klart sämsta passet jag kört sedan jag flyttade till Falun. Kroppen ville bara inte samarbeta. Pulsen var rätt, watten var rätt men insatsen för dom "rätta" värdena var enormt mycket mer! Gissar jag var lite låg på kolhydrater och bara allmänt lite trött. Båda dom borde vara fixade nu efter en fin matlåda och en rejäl tupplur!

Nu blir det att tanka med ännu mera mat för imorgon kommer en av säsongens hittills mest spännande och volymfyllda dagar! Preliminärt två pass, men ett bonuspass finns också med i bilden. Ska bland annat lära mig att svänga vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...