tisdag 1 april 2014

Mallis14 #3 Mont-Sion

Andra hela dagen på holmen och först med riktigt Mallis-väder. Sol och värme i massor, perfekt för att totalt döda benen med kortare intervaller uppför. Dagens backe var Mont-Sion utanför Porreres. 1.4 kilometer med en snittlutning på dryga 7%. Backen börjar brant, planar ut lite på mitten och brantar till upp emot 20% på slutet. Kort sammanfattat, en perfekt back för intervaller av tävlingskaraktär!
Tre gånger upp på dryga fyra minuter blev det innan vi tackade backen för sällskapet och körde vidare för att få tillräcklig längd på passet. Än en gång visade sig Kenneth vara snabbast uppför, men Timo och jag kunde knappa in och till och med utmana då ansträngningen var såpass kort. För min del blev snitt siffrorna på intervallerna följande: tid, 4:20(min:sek) och watt, 479w. Okej siffror men mer finns att ta!

Dagens program avklarat
Även i år har Petra dom bästa apelsinerna!
Tredje dagens röda
Imorgon är det sista dagen på första blocket vilket betyder rejäl distans. Siktar på 200 kilometer utan större stigningar. Borde bli lättaste passet hittills på holmen men längden kommer att vara jobbig då två tuffa intervall dagar finns i benen redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...