lördag 12 april 2014

Mallis14 #14 Sista fikan

Då var detta läger packat och klart, men mera om det nästa vecka! Idag var det dags för sista rundan här på holmen. Till min glädje var Kenneth tillbaka på benen så jag fick sällskap på denna sista krafttömning. Benen och kroppen meddelade strax första 90 minuterna att de är färdiga här på holmen och att dom vill hem till Finland för att vila. Var rent ut sagt usligt att köra igång kroppen idag, men så av någon konstig orsak så började den plötsligt fungera godkänt!
Dagens mål var Petra för att äta några goda apelsiner under lägrets sista fika. Tyvärr kom vi för tidigt dit och fick därför äta av gårdagens... Minneslapp till nästa gång: Var inte första cyklist på torget i Petra under valfri April dag. Men god fika fick vi åtminstone så det räddade upp saken. Efter paus var det nästan lika jobbigt att köra igång igen, men nu tog det bara ca 5 kilometer innan benen började samarbeta godtyckligt


.
Väl hemma på hotellet blev det packning av cyklarna. Alltid lika nervöst att packa ner cykeln då man inte är 100% på den ser lika ut nästa gång man ser den. Nåja, hittills har jag inte haft några problem med att resa med cykel så inte skall det väl ske något imorgon heller.


Såja, där var mitt träningsläger. Skall försöka sammanfatta det lite i början på nästa vecka. Lovar lite siffror, lite plats tips och lite annat Mallorca godis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...