onsdag 21 januari 2015

Att träna eller att inte träna

Den frågan har bara ett självklart svar -  att träna! Frågorna som man istället måste tänka över vad man skall träna, när man skall träna och hur man skall träna! Där har ni vad mina funderingar kretsat runt det senaste dygnet. Har reflekterat över min egen träning, vad kunde jag ha gjort bättre under tidigare träningssäsonger? vad har jag kunnat göra bättre denna träningssäsong? vad har jag gjort bra tidigare? vad har jag gjort bra i vinter? osv, osv listan går att göra lång, egentligen hur lång som helst!
Orsaken till mina funderingar är att jag vill förstå min kropp bättre, för att helt enkelt bli bättre! Vill veta vad jag skall träna och när. Hur hårt jag ska träna och hur ofta. Något som stämmer alltid kommer jag aldrig att komma fram till men klara riktlinjer kommer jag till slut att komma fram till.

Tack vare mina watt siffror som visar precis den stress kroppen fått av träningen i kombination med en noggrann träningsdagbok så kan jag nu se var jag gjort fel tidigare och vilka konsekvenser det haft på mig och min träning. Av att reflektera över de faktan så hoppas jag en gång, då jag blir stor samtidigt också bli klok och lära mig att göra rätt beslut vid rätt tidpunkt!

1 kommentar:

  1. Sen får man räkna in skillnader från år till år också pga olika orsaker. Var ganska intressant att se lite av Ingbergs och Conny Karlssons träningsschema med några år emellan. Konstant utveckling och anpassning ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...