söndag 11 januari 2015

Årspremiär

Första tävlingen för året avklarad och kan inte vara annat än nöjd! Rullade till velodromen med inga målsättningar annat än att ta mig helskinnad och frisk igenom men rullade hem med så mycket mer!
Först på flygande varvet så hittade jag ett driv som jag inte haft på varvet tidigare. Linjen var värdelös men kraften fanns där vilket syntes på tiden! 12.01 och nytt pb för att börja tävlingsåret 2015. Tiden tiden gav mig en andra plats vilket det också var lite överraskande.
Efteråt följde scratch, var väl ingen taktisk uppvisning från min sida men kom hem med en tredje plats efter en bra spurt.
Poängloppet som följde gick perfekt! Kammade hem grensegern och kände mig stark genom hela loppet. Skönt att lyckas och känna att man tar taktiska beslut under loppen som faktiskt lönar sig!
Som avslutning på kvällen var det eliminering, och kan väl säga att jag sumpade bort allt med värdelöst tänk. Cyklade helt fel från först eliminering tills jag vara eliminerad, fick alltid försvara mig och slösade krafter helt i onödan så sedan när jag behövde dom var jag tom. Kom väl iallafall ner från banan med en tredje plats! så inte var det fy skam trots allt.
Efter en jämn prestation genom alla grenar slutade jag på tredje plats i kvällens Omnium. Nöjd! Bara duktiga velodrom trampparna Viktor och Markus före.

Än en gång har en velodrom tävling gett mersmak. Är ju roligt att cykla tävlandes i ringar!


1 kommentar:

  1. Hoppas vi ser dig i FM Omnium i St Petersburg!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...