torsdag 28 november 2013

Active recovery

Rejäl dag motionsdags med flera timmar muskelvårdande aktivitet. Gillar starkt såna här lättare dagar, speciellt när AR-passen blir så spännande som dom var idag. Först var jag på promenad med farsan. Började lugnt med en klar utstakad plan och runda men slutade med att vi gick tvärs över lindor och sökte efter en stig som borde finnas. Stigen fanns inte och vi kom ut på ett ställe vi inte hade räknat med och promenaden blev dubbelt längre än planerat. Vackert så!
Men dagens riktiga spännings aktivitet var kvällens pass på Cx tillsammans med Kenneth. Sommar däck är eventuellt inte det smartaste däcksvalet nu just då vägen på vissa ställen fungerar lika bra som spegel som det den är tillverkad för. Dock gick det bra idag, men kan fort hända att RacingRalph får flytta på sig framme till förmån för Marathon Winter då helgen kommer emot.
Ny dag, med nya möjligheter imorgon. Trainern ropar redan efter mig så blir väl ett rejält pass på den imorgon har jag på känn. Tre veckor kvar tills jag får nöta asfalt i varmt väder på Teneriffa, precis som TeamSky!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...