måndag 29 oktober 2012

Underbara vinter
Underbart var det på nytt under gårdagens distans runda. Allt var toppen, vädret, underlaget, sällskapet, benen, cykeln och resten! Till och med 8 (!) stycken var vi som möttes vid torget för att tillsammans njuta av underbar cykling i vinter landskap, tror vi alla var lite små chockade att så många hade övergivit den sköna vara sängen mot cyklande i -10 grader "varmt" väder. Två timmar och tre kvart rullade Garmin och på den tiden noterade den 65 cyklade  kilometer. Det var så roligt att tiden bara rann iväg och plötsligt var vi nästan hem igen. Vädret var som sagt toppen, inte ett moln på himlen vilket lät solen briljera. Vinden var närmas obefintlig de också! Enda som var lite dåligt var just temperaturen, men den gick ju att fixa med rätt kläder.

"Solen skiner, solen skiner, himlen den är blå"Var jobbigt att svänga in på garage uppfarten och tvingas tänka tanken att jag knappast får en till lika toppen runda i vinter samt att tåget till Åbo skulle avgå om bara någon timme. Varför måste helgerna som jag kommer hem vara så korta?

Har idag vilat och slutat äta godsaker. Har även hunnit med att avklara en hemsk invägning. Men det får ni läsa mer om imorgon runt klockan 13.

För det som inte redan har märkt så har länklistan till höger ( -> ) blivit uppdaterad. Nu finns där alla de cykelbloggar jag följer, och i en ordning där den senast uppdaterade bloggen alltid är överst på listan. De nya tillskotten är Öijers, Sami Tiainens och Olli Miettinens bloggar. Henrik Öijer är känd för de flesta i och med att han har Sveriges största cykelblogg. De två andra är finska cyklister på elite nivå.
Mer uppdateringar skall komma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...