söndag 21 oktober 2012

Skäms, Petter, skäms!



Nu får jag återigen krypa till korset när ja har haft ännu en blogg fri vecka. Har haft en fin vecka med vänner och skola men tyvärr ingen träning. Har inte ännu vågat börja träna, känner mig som att jag befinner mig i en gråzon mitt mellan frisk och sjuk. Anledningen till att jag inte vågat börja är att jag under tidigare år haft väldigt utdragna förkylningar under hösten och vintern. Har försökt spela smart men nu börjar tålamodet mitt ta slut efter att ha varit sjuk i princip 6 veckor, med några få frisk dagar. Under mina ishockey år när jag bara körde på oberoende om jag var frisk eller sjuk så var jag sjuk från september till mitten av december. VARJE ÅR. Ifjol var första hösten på ca 7-8 år som jag klarade mig utan sjukorna. Men nu har de kommit tillbaka.

Under inkommande vecka så kommer jag att börja träna, eller åtminstone röra på mig lite. Bära eller brista säger jag bara men nu har jag fått nog av stilla sittande. Behöver träna för att jag ska orka med studierna och framför allt måste jag börja träna för att utvecklas så att jag klarar av att tävla i elite klassen nästa år!



OBS! För de som inte visste så kan skrivbord vara farliga. De kan göra så att man vakna mitt i natten med ett större blödande sår i pannan/ögonbrynet. Detta fick jag uppleva under natten till onsdagen nu i veckan. Runt kl 3 så vaknade jag då jag (troligtvis) satt mig upp i sängen och sedan såklart med fart slängt mig ner i sängen via skrivbordshörnet. Allt det här har hänt i sovande tillstånd!
Blev ett besök till lokala sjukhuset var min panna blev ihop limmad innan jag kunde börja sova på nytt. Då hade man prövat det också.

Trötter efter att ha kommit hem från sjukhuset


Tillbaka till cykling. För de som jag, som är intresserade av Cyclocross så startar världscupen idag med en tävling i tjeckiska Tabor kl 15.40. Live-Streamar finns på nätet. Här är 3 stycken.

Stream 1
Stream 2
Stream 3

Bild från Cx FM förra helgen. Finska mästaren Samuel Pökälä (TWL) och Bronsmedaljören Olli Miettinen (Skins/Rose) till vänster (foto Team Skins)






6 kommentarer:

 1. Visst, visst. Skrivbord och i sömnen. Säkert!
  Studieliv, nya polare, spännande uteliv, träningen försummas osv. osv.
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ser vart du försöker komma ;) Men nu var det faktiskt så att det var skrivbordet som anföll. Har till och med en person som kan intyga om saken :)

   Radera
 2. hur pass blåslagen är den personen då ??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur var är den personen inte alls blåslagen.

   Radera
  2. Den personen vann alltså?

   Radera
  3. Vann och vann. Ingen slogs ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...