lördag 3 mars 2012

Vädret håller i sig.

Det fin fina vädret från tidigare i veckan höll i sig även idag. Var molnfritt och strålande sol under hela dagens runda. Vi var 4 stycken som skulle ut på en Nådjärvare men efter en liten stunds cyklande beslöt vi oss för att cykla runt Larsmo sjön istället. Med facit på hand kunde vi inte ha gjort bättre val. Vägarna var mestadels perfekta, de var täckta av ett fint islager, som var så perfekt att det kändes som att man skulle cykla på asfalt och där inte isen täckte vägbanan så fanns asfalt. Med andra ord var det perfekt underlag för att cykla långt. 
Långt blev det också, hela 84 kilometer och 4 timmar fick jag logga för dagens runda, perfekt längd för en dag som denna. Hoppas på nått liknande imorgon då de lovat samma fina väder som idag bara att det skall vara kallare. Har vissa planer på en riktig långkörare men kommer att bestämma mig först imorgon när jag ser hur vädret blir.
Blev ingen mer riktig träning än det där idag, istället så sticker jag till fammos på magsäcks träning. Dålig timeing  med tanke på att det är andra invägningen imorgon, men nog skall man väl uthärda det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...