onsdag 26 november 2014

Ändringar

Lite ändringar på positiva bloggen, blev lite för mycket kanske av den positiva delen så nu gick halsen och luftvägarna och satte pumpar i hjulen för mig. Efter urblåsningen på Velodromen i lördags fick jag en prologhosta model brutal som i sin tur blev till rejält irriterade luftvägar och hals. Tydligen tyckte inte lungorna om den torra luften under mitt ryck på poängloppet.

Har varit träningsfri hittills denna vecka men tänker ändra på det ikväll nu när halsen är fixad tack vare Valioravintos fina Carmolis droppar! Dricker några gånger dagligen en kopp med varmt vatten, honung och lite citron saft samt några droppar Carmolis. Garanterad succé för den irriterade halsen!
Nu är det bara örat kvar som börjat bråka av någon konstig anledning. Gissar att irritationen från halsen smitit vidare dit. Tar väl någon dag innan det är över.

Angående Förra Rose inlägget så visade Vagcyklist sig på styva linan! 18 minuter tog det för honom att lista ut vilken cykel jag trampar på under 2015! Vill ni också veta så går ni in och läser han kommentar HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...