fredag 6 juni 2014

Stressigt värre

Onsdag och torsdag flög bara förbi! Fanns inte många sekunder som jag hann pusta ut och ta det riktigt lugnt utan nästan hela tiden var det något som låg på. Onsdag blev en cykelfri dag då programmet var fullt och tisdagens pass blev så pass tömmande att jag inte skulle ha haft ben att köra ett bra pass då. Bättre att vila än att bara kunna prestera mellanmjölkiga watt.
Torsdagen såg ännu fullare ut än onsdagen men då fick jag in en riktig genomkörare på Aeroflyern. Många intervaller på varierande intensitet i över 25 graders värme, pust! Måst skrapa ihop många timmar på Aeroflyern nästa vecka så kroppen vänjer sig med ställningen helt och hållet. Nu just är det lårmusklerna som sätter stop då de måste jobba i obekanta vinklar. Men som tur var skall väl det problemet lösas med timmar, timmar och åter timmar i rätt position.
Senare på kvällen var det dags att träffa nästan hela finska Rose teamet. Paret Ribacka och till lika Roses norden representater hade bjudit in alla fem finska Rose-cyklister samt mtb-ingenjören Max från Tyskland. Riktigt roligt att träffa alla och höra lite hur det går till med olika saker då en ny cykel kommer fram. Som extra plus bjöd Jenni och Mats på kanon god mat och Max hade med sig en rejält intressant cykel från Tyskland som vi fick inspektera! Cykeln luktade starkt av skogskanon och av 2015!

Idag blev det att sadla X-liten igen. Ett sten tufft pass ala hockey-tiden på schemat, vilket resulterade i ett nytt PB! Alltid roligt med rekord! Nu är det bara att ladda upp inför helgens tävlande med bilresa söderut och väcknings pass i Järvenpää imorgon. Hoppas på lika lek-fina ben till söndag som förra söndagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...