torsdag 26 juni 2014

På väg och ny sponsor

Då var det igen dags att sitta i nytejpade bilen några timmar till tävling, till finska mästerskapen den här gången. I år ordnas dom i Riihimäki med omnejd och som tur var har arrangören fixat alla problem som jag skrev om i förra inlägget, nu är alla anmälda med på listorna och oklarheterna om de olika starterna är utredda! Ifjol körde jag landsvägs FM första gången, om du vill fräscha upp minnet så kan du läsa om det HÄR! I år deltar jag för sista gången i U23 klassen  och till skillnad från i fjol kommer jag i år också köra tempot vid sidan av linjeloppet. Tempot går av stapeln imorgon och då är det 32.5 kilometer laktatnjutning som gäller och på lördag är det 144 kilometer rävspel i linjeloppet som gäller. Knappt tjugo och en halv timme vila mellan målgång och start, men som tur var är det samma för nästan alla.

Sällskapet bak i bilen, 1x Aeroflyer, 1x Xeon CRS och 1x Xeon X-lite, alla såklart cyklar från Rose, samt massor med hjul! 

Som sagt kör vi ner nu, vi åker inte hela vägen ikväll utan pausar i Tammerfors för natten. Väl där så blir det att köra ett väckningspass runt, på och uppför Pyynikkiåsen. Imorgon bär det sedan vidare till Riihimäki för bancheck, uppladdning och till sist årets viktigaste tempolopp! Allt annat än nytt watt-rekord över 40 minuter är en besvikelse! Siktar högt!

Fick också klart med en ny sponsor idag! Resten av året kommer Bautas fina logga pryda cykelbilen! Bautas.fi är en webshop som säljer allt från vitvaror till byggmaterial och verktyg! Det mesta som behövs om du bygger eller renoverar hittar du där! Så ta och kika in på deras sida! Om du inte hittar det du söker, eller vill handla normalt så finns deras fysiska butik, Bautas Byggcenter Jakobstad på Vagnsmakarevägen i Jakobstad! Kontakt: jan.fagerholm@byggcenter.fi

lånade bilden från Bautas Facebook feed. Foto Jan F.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...