torsdag 15 maj 2014

Torsdags TT

Varit lite små dåligt på torsdags tempo fronten hittills i vår. Själv har jag bara kört en gång tidigare och vet inte om någon annan har varit och kört då inte jag varit. Men ikväll körde vi åtminstone. På torget var vi sex stycken cyklister men vi blev bara fyra som körde tempot. Var okej förhållanden för fina tider ikväll, för kallt ännu men vinden förstörde inget. Snart kommer nog dom riktigt snabba tiderna att börja dyka upp.
För egen del är jag nöjd med kvällen. Okej watt, okej känsla och det bästa att Aeroflyern börjar kännas mera bekant! Ännu tror jag det finns 10-30 sekunder att hämta bara på att bli mera van med sittställningen.
Som bekant, så tar alla sina egna tider på tempot och meddelar den tid som samvetet säger att man kört. Här är kvällens tider:
Rasmus 9:30
Pettsson 9:39
Kenneth 10:30
Patrik 10:31

Rasmus snabbast som vanligt, blir grymt att se vad han presterar på sommarens tempolopp! Grym form på kommande!

Kör en period med Bemer nu igen för att rensa kroppen på onödigt slagg. Så morgondagen börjar med en Bemer behandlig, fortsätter med jobb innan det blir dags för plugg. Ingen träning planerad för imorgon nu just, har ett såpass tungt träningsveckoslut på kommande så tror att en lätt dag med någon rehab aktivitet är det bästa för imorgon. Tror det får bli en kort promenad som paus i muskel och ledläran. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...