fredag 2 maj 2014

Inför Satakunnan Ajot

Imorgon gäller det! Säsongs premiär! Andra året för mig i Elite-klassen så nu borde jag vara mer förberedd inför uppgiften än ifjol. För er som vill friska upp minnet lite om hur det har gott dom två senaste åren på samma tävling finns inläggen från 2012 HÄR och HÄR samt inläggen från 2013 HÄR, HÄR och HÄR.

Det här etapploppet består av en prolog och två extremt vindkänsliga etapper. Prologen mäter 1.7km och ser med nuvarande vindprognos att gå i motvind. Morgondagens landsvägslopp kommer att vara en 91km lång kamp om positioner i kantvinden. Inte lär det heller bli lugnare under söndagens 125km långa tävling. Mitt tips är att under en av dagarna slipper en grupp lös i kantvinden och där sitter segraren för hela helgen. Gäller att komma med i den rätta utbrytningen bara!
Vi i NCK ställer upp med tre starka cyklister i Elite klassen. Förutom jag är även Rasmus och Kenneth med. Är svårt att spekulera bland favoriter men tror hårt på prolog starka Jarmo Rissanen, Jussi Nummikko och Juha Kangaskokko samt hela gängen från Finnfalz-Rush Racing och Akilles. Vi i NCK hoppas kunna utmana dom andra som ett lite men starkt lag.
Imorgon vet vi hur det gick och det kan ni läsa om här på bloggen!
2012 kilpa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...