onsdag 28 maj 2014

På rätt väg

Rejält sliten efter en gräsklippardag till. Sjukt vad slitande det kan vara! Som tur var blev det ingen övertid idag så slapp hem och sova en liten stund innan det var dags för lite cykling. Det arrangeras en lokal mtb-tävling till helgen och intresset var stort att ha en guidad tur på banan. Så beslutade att hänga på den intressevågen och styrde cx:en  till torget för att sladda med skogscyklarna. 
Visade sig vara ett toppen beslut! Hittade lite känsla för cykeln, kände att cykeln åtminstone delvist lydde mig och gårdagens känsla om att trampa fyrkanter hade ändrats till åttakantiga figurer. Framsteg! Men orkade inte riktigt hålla samma fina känsla genom hela passet. Är ju i och för sig inte så konstigt då jag är på väg tillbaka och då dagens pass var ett rejält skogspass.
Imorgon blir det att försöka hitta lite känsla med X-liten. Siktet inställt på ett super lugnt distans pass. Med hjälp av snigelfart skall kroppen toppfart?! Låter tokigt med det skall gå! Röd dag imorgon också så slipper ju bry sig om att stiga upp strax efter klockan sex, vilket också är ett plus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...