söndag 7 april 2013

Mallorca, dag 10, snö!

Bästa passet på ön hittills kördes idag. Tre stycken bergsintervaller med PB ben på alla drag! Det ni sker inte alla dagar för en tjock cyklist som jag.  Annars var det väldigt svalt imorse, så alla klädplagg som fanns att tillta togs i bruk innan rundan startade. Lugn och fin åkning upp mot Bunyola var alla knävärmare, västar och armvärmare avlägsnades. Nu skulle det cyklas hårt!
Två varv uppför Coll de Soller. Lätt och snabbt kom rekordet den här gången, kändes perfekt! Med syra stinna ben styrde jag och in kompanjon för dagen, Vikars, mot Cura för att köra tredje draget där. Även i den backen kom det ett nytt rekord! Skönt att se att farten äntligen håller på att lossna ur kroppen. Nästan lika skönt var det avnjuta Coca Colan och Napolitana chocolate på Cura efter en perfekt dag på cykeln!

Vi blev också påmind om gårdagens skitväder, snö fanns att hitta uppe i bergen! Hoppas allt hinner smälta före morgondagens bergsrunda. Coll de Soller, Puig Major och Orient (från Alaro) skall i tur och ordning bestigas.

Efter passet var det skönt att bara få slänga sig ner i vågrät ställning med överkroppen och bena i högläge samtidigt som Fäbu visade vem som regerar på pavén! Otur för Stybar säger jag bara, skulle han inte ha missat sig på pavén skulle an ha vunnit!

Dagens första syra framkallare
Toppen
Varmt där uppe
Snö på Puig Major och en annan topp
Dagens belöning
Cyklist fyllt vid kafét på Cura
After bike


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...