söndag 3 augusti 2014

ParTT-FM

Dött här på bloggen! Som tur var inte dött utanför densamma. Sedan Falun har träningen haft en tyngdpunkt och det är att hitta tillbaka på tempocykeln inför förra helgens tävling: Partempo FM.
Tävlingen var min näst sista start i Finland i år, bara nästa helgs cup-avslutning kvar. Varje pass i mer än en veckas tid hade körts på Aeroflyern och för varje gång kändes det bättre och bättre, pulsen och watten kom sakta men säkert upp till normala nivåer. Mer parten av träning kördes såklart med Rasmus som jag skulle köra tävlingen med. Viktigt att känna varandras åkning för att kunna köra så jämt och hårt som möjligt!

Själva loppet gick i Vanda och arrangemanget kändes inte FM värdigt, bland annat fanns ingen dusch eller ombyteslokal.
Som tur var fungerade allt under själva loppet. Rutten var toppen! Bra asfalt och nästan bilfritt!
För Rasmus och min del var tävlingen ett steg ut i det okända, par tempo i en timme med numror på ryggen var något nytt! Prestationen var bra och båda var vi trötta i mål så vi skall vara nöjda med vår femte plats i allmänna klassen! Under loppet fick vi rejält med nya erfarenheter som kommer att hjälpa oss vid samma tävling nästa år! Gissar att vi skulle ha kört runt 30 sekunder snabbare redan i år bara vi hade haft mer erfarenhet.
Nåja nästa år då ska femte platsen förbättras!

Nu är det skönt att vara inne på sista veckan av sommarjobbet! Minst lika skönt är det också att vara tillbaka på X-liten! Aeroflyern har gått i vinteride och kommer inte därifrån förrän i maj nästa år. Imorgon tisdag skall det lekas med farter igen, förra vecka så pratade vi mest  bara 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...