tisdag 9 januari 2018

Världens sämsta julklapp

Hej och Hå!

Senast jag skrev så var allt perfekt och allt rullade på som det skulle göra. Julen närmade sig och Anna kom hem för julledigt så allt var även runt julen på topp. Körde traditions enligt igång Rapha Festive500 på julaftonen och för första gången någonsin så hade jag kilometrarna på min sida tre dagar in i utmaningen! Kanon!

Minns tillbaka till Festive500 2015

Men så kom förkylningen med stort F... Allt det som var så bra som hade byggts upp under hösten så flög bort direkt, kändes det som. Festive500 var bara att glömma för egen del och snorpappret blev bästa kompisen. Inte så kanon!
Så både Anna och jag spenderade sista dagarna unde 2017, nyåret och början av 2018 i sjuksängen, inte precis som planerat och samtidigt den sämsta av alla julklappar. Men kunde ju åtminstone skämta om att jag varit sjuk hela året så det var ju en positiv del av sjukan.

Under sjukan hade jag nöjet att följa med flera av mina adepter på Pettsson Coaching Ab när körde igenom Festive500! Minst lika bra som att cykla den själv!

Nu vill jag påstå att jag vunnit över sjukan (#taiträ) och skall försöka mig på årets första träning idag på rinkbandyn. Hoppas på det bästa, fruktar bakslag. Men före det så blir det nivåtester på löpmattan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...