torsdag 27 oktober 2016

Back in blogg

Ursäkta mig. Har varit tyst länge, för länge enligt vissa då jag börjat få frågor om jag slutat cykla eller vad som hänt då bloggen tystnat. Svaret är väl ganska enkelt, det har kommit in ett företagarliv vid sidan om mitt liv som elitsatsande cyklist och studerande. De har med andra ord gått åt några timmar extra varje dag nu i uppstarten av företaget, men det är det värt!

Som jag skrev så fortsätter min elitsatsning trots att jag nu driver Pettsson Coaching Ab. Ser företaget som en plattform var jag kan utvecklas som person, tränare och som cyklist samtidigt som jag hjälper andra på samma väg. Just att vinterträningen dragit igång är en av orsakerna varför jag prioriterat bort bloggtiden. Men nu är jag tillbaka!

Sedan jag sist bloggade om Pettsson Coaching Ab så har jag hunnit med att vinna två stycken Omnium tävlingar på velodromen i Falun. Tuffa tävlingar med motstånd av i princip hela Sveriges velodrom landslag! Skoj att kroppen fungerar halvt bra redan trots det långa avbrottet och ännu mer skoj att få tävla igen #engångtävlingsmänniskaalltidtävlingsmännsika.


Hoppas ni tittar in snart igen för nu kommer bloggen att rulla på dagligen igen som den gjorde förut på den gamla goda tiden! Kommer närmast att bjuda på tankar angående min vinterträning och lite om säsongen som var.


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...