fredag 27 januari 2017

Uppstår han på den tredje veckan

Hej på er! Hoppas denna vecka fyra under 2017 varit fin på alla de möjliga sätt som finns.
Här i Falun så har veckan för min del inneburit, förutom studier och jobb med Pettsson Coaching, även en rejäl återkomst till träningen. Ett FTP test fick inledda den andra träningsveckan och där bekräftades den kassa formen. 386w slutade 20 minuterna på, överraskande höga siffror jämfört med vad jag förväntade mig men ändå sämsta jag presterat på en max tjuga sedan februari 2015. Bara att skynda långsamt och att hitta de 30-40 watten som saknas på tjugo minuter....

Vem säger cyklister endast skall cykla?
Tisdag och onsdag så överlevdes träningarna med bravur. Men sedan igår torsdag när det vankades DSA velodrom med snabbingar som OS-guld vinnare Rissveds, Tre-Berg proffset Kastemyr och NM-toppade velodrom specialisten Streijffert så blev det lite för mycket för en halv-blekfet långsam svenskfinländare. Kroppen var inte riktigt redo för det som DSA-Coach Ljungqvist ordinerade så jag fick vika ner mig då luftrören blev trötta. Allt för att inte få något tillbakaslag nu igen.

Glasögonen visar exakt hur dimmig blicken var!
Nu till helgen är det ett tävlingsfyllt schema i Falun. Svenska Skidspelen pågår på lugnet under både lördag och söndag och Omnium ordnas på velodromen på söndag. Tanken är att titta på skidvärldscupen via tv, istället för att stå vid spåren och frysa för att sedan köra ett fartträningspass i samband med tävlingarna på velodromen. Hur det blir med den planeringen visar sig men hoppas kunna genomföra den på bästa sätt! Huvudsaken är hur som helst att helgen inte får sätta käppar i hjulen för min fortsatta väg mot en normal nivå! Målet är att återuppstå helt och hållet på träningsfronten nästa vecka, den tredje veckan.

Pettsson Coahing som instruktör på Velodromen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...