onsdag 7 oktober 2015

K-k-k-k-k-kallt och mera propaganda grus

Imorse var det kallt! -8 visade termometer då jag steg upp för att köra ett tidigt distanspass med Mårten. Backade snabbt ur mentalt då jag 1) inte har med mig kläder hiid heim för att cykla i sådan temperaturer och för 2) jag inte vill frysa genom ett distanspass första veckan i oktober. Efter att ha snabbt ringt varandra så blåste vi av rundan och jag återgick till den varma sängen.

Efter att vi blåst av rundan helt och hållet så hade temppen stigit till -7
Istället för att cykla distans pass så blev det ett av veckans två gympass på Fitness club i Jakobstad istället. Lite bättre känsla nu än för en vecka sedan, vågade till och med höja vikterna lite på de sista settena på varje övning! Leker ju runt med fjutt vikter än, men snart skall väl vikterna börja stiga lite grann.Precis som vanligt dog ju benen i gymmet så en tur på cykeln var ett måste för att en morgondag skall komma för mina ben. Stack iväg med farsan på samma runda som Kenneth och jag körde igår men åt andra hållet. Även idag gick det bara att konstatera att grus är underbart! Vi körde lugnt och sakta men säkert kände jag att benen började återhämta sig lite! Kanon! Till sist möttet jag upp med Kenneth för en liten skarv och vipps hade jag en timme gym och nästan tre timmar cykling direkt efter! Perfekt "kombi-pass" för den här årstiden!


Får väl avsluta med att förklara att cykeln som jag byggde ihop igår var en hoj jag fått på som crash replacement för den som jag skrotade på Hammarö-3 dagars i våras. Är med andra ord en blandning av nya och gamla komponenter på en ny ram.1 kommentar:

  1. Why grus då e finns släta landsvägar? Du pilar ju gumi! ;)
    //Mårten

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...