måndag 31 augusti 2015

Första dagen

Då var första dagen på år två på ITP avklarad. Hoppar väl inte av glädje över kursen som vi inledde idag. Känns inte riktigt intressant, dock vet jag att jag behöver kunskapen jag får i ett funktionerande tränarskap i framtiden!
Annars så började väl inte morgonen på bästa sätt. Min nya mikrovågsugn och jag kunde inte riktigt samarbeta vilket gjorde att halva gröttallriken torkades upp i mikron. Som tur var hade jag nötter, müsli och annat gott att fylla upp den halvfulla tallriken.


Sedan var det då dags för skolan och som sagt så har jag inte skyhöga förväntningar på kursen utan ser den mera som ett nödvändigt ont. I vilket fall som helst var det skoj att träffa klasskompisarna igen efter sommarlovet!


För att avsluta dagen på ett fint sätt så sadlade jag Rosen. Knappa tre timmar runt om i landskapet Dalarna i kanonfint höstväder! Ja baa njut! Dock så har jag ett litet problem, till helgen står loppet Tre Berg på schemat och mina ben dör av skrämselhicka direkt vägen lutar över 1%. Tufft att vara plattlänning! Hoppas på det bästa, annars så blir det en tråkig och jobbig 18 mils runda på söndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...