onsdag 4 april 2012

Tåget

Igen har jag slarvat med bloggandet, skäms. Har hänt en del sedan förra inlägget som exempel kan man nämna att bröderna Keituri även i år har benen i skick, att vintern inte vill släppa taget om vädret ännu och att Flandern Runt blev en besvikelse för mig som har Cancellara som favorit. 
Under helgen blev det inte cyklat mycket. Vilade fredag och lördag men på söndagen så tramppade jag en stund med Keituri Bros. Vår, sommar och höst så finns de bara snabb växeln hos dom :)

På söndagen var det även dags för nästa invägning. 91,5 kg stannade vågen på nu. Hade hoppats på lite mera tapp men allt minus är fint. Nästa vägning ser ut att bli under 90kg!
1.4
Alla vårens invägningar finns här:

I måndags vilade jag igen. Var helt slut, somnade nästan direkt jag kom hem från jobbet. När jag väl vaknade så fanns det tusen saker som jag var tvungen att göra.
Igår så blev det lite träning. Först avslutade jag rinkbandy säsongen med bland andra The Sniper aka Mas. Tack för denna roliga säsong! Blir intressant att se om jag kommer att använda skridskorna nå mer under 2012.

Direkt efter rinkbandyn så stack jag iväg på en solo Nådjärv runda. Vädret var perfekt, om man bortser från att det var minus grader, så jag bestämde mig för att inviga tävlings cykeln. Otrolig skillnad från min andra cykel!!! Den nya går som tåget! Vet inte om det var placebo effekten som gjorde det eller vad det var men när jag kom hem och såg snitt farten så var den på 32.5 på 57km, vilket jag tycker att kan vara relativt nöjd med nu när jag knappt har kört någon fart träning ännu i vår.
Tåget!

Nu blir det en blogg paus på cirka 3 veckor. Efter pausen så kommer bloggen att få ett mer somrigt utseende samt uppdateras flitigare då säsongs starten närmar sig. Bara en månad till premiären nu !

1 kommentar:

  1. Väntar med spänning på lite "somrigare" utseende. Lycka till med träningen!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...